sjungande barn

Barnkörerna sjunger roliga sånger, tränar barnens gehör och uppträder i samband med församlingens olika aktiviteter, till exempel gudstjänster med små & stora, konserter och andra musiktillfällen. I körerna kan man börja när som helst, även mitt i en termin.

Jump & Joy-kören – NYHET HÖSTEN 2022!

En kör för dig som går i årskurs 2–6 och tycker om att sjunga och spela teater!

Vi övar torsdagar klockan 15.15–16.15 Brändö församlingsgård i stora församlingssalen. Vi övar in rörelser till sångerna, repeterar musikaler och skapar egna historier utgående från körens intresse. Det går också jättebra att delta i kören bara genom att sjunga.

Kören är avgiftsfri och kräver ingen förhandsanmälan. Välkommen med!

Ledare är Karolin Wargh (musiker) tel. 044 480 8333 och Elin Smedlund (barnledare och scenkonstpedagog) tel. 044 480 8352.

Gerby barnkör

För dig som går i årskurs 1–6 och tycker om att sjunga!

Kören övar i Gerby skolas utrymmen onsdagar klockan 14.20–15.05. Kören strävar till att delvis sjunga och öva på tvåstämmig repertoar. Det är också möjligt att få prova på att vara solist eller spela med på något instrument som man behärskar lite eller mycket. Kören är avgiftsfri och kräver ingen förhandsanmälan. Välkommen med!

Ledare är Karolin Wargh tel. 044 480 8333.

Sundom skolkör

För barn i årskurs 1–4.

Kören övar i Sundom skolas utrymmen på tisdagar klockan 14.10–14.55. Fungerar i samarbete med Sundom skola. Välkommen med!

Dirigent: Monica Heikius tel. 044 480 8332.

Juniorokestern

Juniororkestern riktar sig till barn och unga som spelar något orkesterinstrument såsom stråk- och blåsinstrument. Dirigent är Christer Bergstén. Orkestern övar torsdagar kl. 18–19 på Skolhusgatan 28, källarvåningen. Ingång från gården.

Alla körer och orkestrar är avgiftsfria.

Kolla också in församlingens övriga barnverksamhet

Tag kontakt

kantor