Hjälpledarutbildning

Vi träffas ungefär en gång i månaden. Till utbildningen hör också praktik i församlingens verksamhet. Här är det sista av hjälpisutbildningen, en ny startar sen hösten 2023!

De här datumen är kvar av hjälpledarutbildningen

  • 6.5 kl. 10-13 på BUV:en (för er som inte gjort barnlägerpraktiken ännu)

  • 10.5 kl. 18-19.30 på BUV:en (för er som inte var på hjälpishelgen och höll andakt där)

  • 11.5 kl. 18-20, BUV:en. Alla med!

  • 18.5 Välsignelse av nya hjälpledare. Mässan där hjälpledarna blir välsignade börjar kl. 13. Efteråt fortsätter vi på BUV:en med att fira, till ca. 15.30.

 

Hoppas vi ses – om du har frågor kan du höra av dig till Heidi, heidi.makela@evl.fi, eller Isak, 044 480 8343, isak.edman@evl.fi.

 

Hjälpledarutbildning åk2

Hösten 2023 startar en fortsättning på hjälpledarutbildningen! Den är till för dig som redan gått hjälpledarutbildningen och som vill fortsätta växa som människa och ledare. Hjälpis åk2 kommer ta form som några helgar under läsåret där vi både fördjupas i den kristna tron, och utvecklas som ledare på ett sätt som är applicerbart i andra sammanhang än församling också. Hjälpis åk2 är ingen förutsättning för att få vara hjälpledare i församlingen - men förhoppningsvis kommer den hjälpa dej mycket i den rollen!

Förstås finns det också gott om tid att umgås med andra! Du är välkommen med oavsett i vilken församling du har gått hjälpledarutbildning - det är inte heller skillnad vilket år du gått hjälpledarubildning. Här kan du redan nu skicka in en intresseanmälan.

Intresseanmälan hjälpledarutbildning åk2

Ta kontakt

ledare för kristen fostran
Vasaesplanaden 3 E vån. 4
65100 Vasa
tf. ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E vån. 4
65100 Vasa
Tre ungdomar sitter på en bänk utomhus och en flicka står bredvid.
Läger på Alskat