Trefaldighetskyrkans krypta

Kryptan

Kyrkparken 1 , 65100 Vasa
044 480 8460 (övervaktmästare), 044 480 8461 (vaktmästare-städare)

Trefaldighetskyrkan är öppen tis–fre kl. 13–15 och när det ordnas evenemang i kyrkan. Sommartid fungerar Trefaldighetskyrkan som vägkyrka och är då öppen tis–fre kl. 9–17.

En sal utan fönster med många bord i. Golvet är av rött tegel.

Kryptan finns i Trefaldighetskyrkans källarvåning. I salen ryms ungefär 100 personer.

Längst bak i Kryptan finns en plats för barn med mjuka mattor, sittdynor och möbler i barnstorlek såsom stolar, bord och ett skåp som fungerar som altare. Där finns leksaker, böcker och målartillbehör.

Länk till Trefaldighetskyrkans räddningsplan (annan www-sida) Öppna länk i ny flik

I Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen finns på grund av coronaviruspandemin begränsningar för hur många personer som får samlas. Uppgifterna om det maximala antalet personer i de olika utrymmena har sammanställts.

Länk till webbsida med sammanställning över begränsningarna i Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen

Utrymmesbokningar:

Kryptan kan bokas för dop, vigsel och begravningar via församlingarnas pastorskanslier.

Länk till Vasa svenska församlings webbsida pastorskansliet
Länk till Vasan suomalainen seurakuntas webbsida kirkkoherranvirastoÖppna länk i ny flik
Länk till Vähänkyrön seurakuntas webbsida kirkkoherranvirastoÖppna länk i ny flik

Våra utrymmen kan också bokas för evenemang och konserter. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Länk till Vasa kyrkliga samfällighets elektronisk utrymmeshyrningsblankettÖppna länk i ny flik

Trefaldighetskyrkan ligger i kyrkparken. Parkering är tillåten för rörelsehindrade på ett reserverat område. Servicekörningar är tillåtna. I övrigt är parkering i kyrkparken inte tillåtet.

Hörselslinga
Handikapptoalett
Skötrum
Toalett
Handikapp

to 12.8 kl. 17.00 -22.00

Kyrkparken 1, 65100 Vasa

Tanzaniakretsens café

Sött och salt till förmån för Tanzaniakretsen.