Till nyhetslistan

Diakonin utreder intresse för volontäruppdrag

Diakoniteamet genomför i april en gallup för att utreda intresse för volontäruppdrag. Gallupen har tre frågor och du besvarar den anonymt.

Hand som ger ett pappershjärta åt en annan hand.

Diakonin vill engagera flera personer till diakoniverksamheten och olika volontäruppdrag. I april genomförs en gallup för att få en bättre uppfattning om vilken typ av uppdrag intresserade kunde bidra med, för att  på lång sikt kunna skräddarsy uppgifter för de resurser som finns.

Diakonins önskan är att många flera skulle bidra med sina gåvor och talanger, både för att behov finns och för att de engagerade själva också skulle få möjligheten att vara del av någonting meningsfullt. 

Gallupen har tre frågor och besvaras anonymt. 

Besvara diakonins gallup om volontäruppdragÖppna länk i ny flik

Tilläggsuppgifter

Hanna-Maria Hakala
Hanna-Maria Hakala
ledande diakonitjänsteinnehavare
Rådhusgatan 13, vån. 2
65100 Vasa

Jag är socionom/diakon YH med tilläggsstudier i själavård. Även utbildad arbetshandledare. Jag har många års erfarenhet av diakoniarbete i olika församlingar och även erfarenhet inom barnskyddet och att jobba med ungdomar och deras familjer.

Anna-Mari Bäckman
Anna-Mari Bäckman
diakon 80%

Jag är socionom YH och diakon. Hos mig får du prata till punkt och jag har tystnadsplikt. Jag ber gärna tillsammans med dig om du vill och jag är på min fritid verksam inom föreningen Helhet genom Kristus r.f. som arbetar med bland annat inre sår, förlåtelse och andligt välmående. 

Maria Zuglian
Maria Zuglian
diakonissa

Jag har en utbildning och bakgrund inom hälso- och sjukvården och har arbetat med personer i alla åldrar och med olika kulturella bakgrunder. Jag har lång erfarenhet att stödja människor i kris och jag vet att det finns ett hopp som bär igenom den mörkaste natt. Jag har arbetat inom diakonin sedan början av år 2020. 

"Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det" (Joh. 1:5)

11.4.2024 11.36