Nyhetslista

Till nyhetslistan

Etniska matkvällar

4.2.2020 09.57

Bekanta dig med kulturen och mattraditioner i Nepal och Pakistan på våra etniska matkvällar i Brändö församlingsgård 21.2 och 20.3. Anmälan senast 14.2.

Det första tillfället hålls 21.2 kl. 17–20 och då kokar deltagarna nepalesisk mat. Det andra tillfället blir 20.3 med temat Pakistan.

Utöver matlagningen får vi höra om kulturen och mattraditionerna i Nepal och Pakistan, samt Finska missionssällskapets arbete i länderna. Bidragsgivare är Svenska kulturfonden.

Huvudspråket är svenska, men vid behov kan översättning ordnas till engelska och finska.

Ledare är Camilla Skrifvars-Koskinen från Finska missionssällskapet, Piritta Pitkämäki Ihatsu från vasa svenska församling och Jessica Emaus från Vasa kyrkliga samfällighet.

Förhandsanmälan till tillfällena senast 14.2. Länk till anmälningsblanketten